+45 51 29 41 43 mail@soendervigfys.dk

Drømmer du om at være

Glad, frisk og i god form

– og gerne resten af livet?

Sådan kommer du i gang med din livsstilsændring.

Tænker du på hvad du skal gøre for at skabe den positive livsstilsændring i dit liv, som du drømmer om, og som du ved vil hjælpe dig med at give liv og overskud på alle plan?

Kan du se dig selv i noget af det her:

 • Føler du dig træt og energiforladt i din hverdag? Måske føler du dig allerede træt, når du vågner om morgenen, og bare tanken om at komme igennem din hverdag tager den smule energi som er. 

 • Mangler du motivation til at ændre dine vaner og skabe forandringer i dit liv? På grund af i forvejen manglende energi og overskud er det uoverskueligt, at skulle fylde endnu mere i en allerede fuld kalender.
 • Tænker du: “Hjælp – hvor starter jeg?” Du har taget beslutningen om at ændre på din livsstil, men hvor skal du starte for at det giver mest mening.

 • Føler du, at du burde ændre på alt for mange ting, så det bliver uoverskueligt at skulle gå i gang. I medierne får vi tudet ørene fuld af, at skulle forholde os til vores livsstil og tage de rigtige valg i forhold til både kost, rygning, alkohol, motion, stress og søvn. Og det er bare meget på én gang.
 • Har du mange tanker i hovedet om at skulle lægge vaner om? Måske har du læst om vaneændringer, men får ikke gjort noget ved det – eller er ikke lykkedes med det, du har prøvet.
livsstilsændring vægttab
KRAMSS faktorer

Livsstilsændringer kan se meget forskellige ud.

Den livsstilsforandring, du ønsker dig, kan være meget forskellige fra hvad din nabo eller veninde ønsker sig, hvis du spørger dem.

Vi ved dog, at KRAMSS-faktorerne (Kost, Rygning, Alkohol, Motion, Stress og Søvn) er nogle temaer i vores livsstil, som vi alle bør forholde os til, men det kan være vidt forskelligt, hvordan vi opfatter dem og forholder os til dem.

Du har sikkert før forsøgt dig med at ændre på nogle af de vaner, og ved hvor krævende det er. Uanset om det handler om at blive mere frisk, tabe dig, komme i god form, blive gladere eller få mere overskud i hverdagen.

Intentionerne er reelle og gode, men når hverdagen rammer, glemmer vi nogle gange de gode intentioner om at ændre på det, der vil gøre os gladere og bedre tilfreds med os selv og livet – og det handler bare om at komme igennem dagen i stedet.

Måske har du før været ved at give op på at få ændret det, du længes efter, for du har erfaring med, at det ikke holder måneden ud. Måske mangler du opbakning fra de nærmeste omkring dig, og det gør det svært for dig ikke at lykkes, fordi du ikke har støtten omkring dig.

Det kræver jo styrke og vilje at ændre på dit liv og vanerne.

Det ved vi begge to.

Så hvad gør du ved det?

Det kommer jeg ind på lige om lidt.

Prøv først at forestille dig, hvordan …

… dit liv ville føles, hvis du endelig er kommet i gang med de forandringer, du ønsker dig. Og at du endelig kan holde dig til de gode vaner, der gavner dig i forhold til at blive glad, frisk og komme i god form?

Det handler om at ændre på din livsstil på en overskuelig og god måde.

Dét er vejen til, at du endelig får taget hul på den livsstilsændring, som du har tænkt på længe. Og får dem til at holde resten af livet.

Men det kræver en skræddersyet løsning for at komme dertil. For de løsninger, der passer til dig, hjælper ikke nødvendigvis din veninde eller kollega – og omvendt.

Så du er landet det rigtige sted, hvis du søger hjælp til at komme i gang med de livsstilsforandringer, som du har brug for. Med andre ord – jeg hjælper dig med at gøre tanker til virkelighed, så du bliver glad, frisk og kommer i god form (igen).

livsstilsændring

Jeg gætter på, at du gerne vil have et liv, som ser sådan ud:

 • Du glæder dig hver dag til at stå op og kan mærke, at du har energi og overskud til dagen.
 • Du har skabt tid og plads i din hverdag til at prioritere dig selv, så du jævnligt gør noget godt for din psyke, krop og sjæl.
 • Du kan mærke, at de forandringer, du har indført i din hverdag, giver overskud i kroppen og ro i hovedet.
 • Dit overskud til at takle de udfordringer som dagen bringer er større, fordi du har mere energi.
 • Du sover godt.
 • Du føler dig generelt mere motiveret i din dagligdag og i dit arbejde, fordi du har lavet forandringer, som får dig til at føle dig stærk både mentalt og fysisk.

For når du er lykkes med alt det, så kan du endelig mærke frihed og overskud både i hovedet og i kroppen…

… men lige nu føles det sikkert som om, at der er et stykke vej til at det lykkes hos dig.

For de gode intentioner er rykket længere og længere væk i takt med at ”to-do”-listen er vokset, og du ved fra tidligere erfaringer, hvor meget det kræver, at lave holdbare forandringer for dig selv.

Følelsen af, at du burde tage fat på at ændre din livsstil, hænger som en dårlig samvittighed i dit hoved og fylder i hverdagen.

Den trækker i din energi, og bliver endnu et emne på to do-listen, men den kommer langt nede i rækken af ting, som har større prioritet i din hverdag.

Du er klar over, at der skal ske noget – og nu har du brug for hjælp til at få rykket om på prioriteterne og skabt overskud og overblik til at tage fat på det, du mærker, er vigtig for dig.

Det er det, jeg hjælper dig med i forløbet Glad, sund og i god form.

Kom i form

Mit navn er Anne-Birgitte, og siden 2012 har jeg hjulpet mennesker som dig med at nå i mål med den livsstilsændring, som de har drømt om så længe.

Jeg har altid haft en holistisk tilgang til behandling, træning og livsstil, for man kan ikke bare kigge på én ting for at ændre noget grundlæggende. Vi er nødt til at forholde os til flere forskellige faktorer, der påvirker det område, vi ønsker at ændre. Derfor blev jeg i 2016 uddannet som CHECK Holistic Lifestyle Coach level 1. Det er en specialuddannelse indenfor livsstil, som arbejder med at sætte klienter, som dig og mig, i stand til at tage ejerskab over eget liv og opnå den sundhed og træning, som vi har sat os som mål.

Og jeg har taget en 2-årig grunduddannelse i psykologi for at forstå de mekanismer, der er i spil, når man er i gang med en forandringsproces.

Jeg er oprindeligt uddannet fysioterapeut, træner, instruktør og videreuddanner mig jævnligt indenfor livsstil og vaneændring, for at kunne hjælpe mennesker som dig bedst muligt der, hvor du står lige nu.

Sammen med mig, kan du skabe de forandringer, som du har brug for, og som vil give dig mere energi og overskud i hverdagen til at leve det liv, som du synes, det skal se ud.

Hvordan gør vi det helt konkret?

Godt spørgsmål.

Det korte svar er, at for at lykkes med det, som du ønsker, og har du brug for skal:

 • dine tankerne gøres konkrete i forhold til hvilke forandringer, du rent faktisk kunne tænke dig. Vi finder frem til, hvad der for dig er ønskeligt og realistisk med udgangspunkt i dit liv og dine ressourcer.
 • En plan – med mål skal der altid følge en plan. En plan for hvad du konkret skal gøre, så det bliver overskueligt at gå til. Tankerne i dit hoved skal sorteres og skrives ned, så du får et overblik.
 • Hjælp til fastholdelse af dine nye og bedre vaner. Motivation og inspiration til at holde fast, når du bliver udfordret. Små skridt laver store forandringer over tid, og vedholdenhed er nøgleordet, for at du får succes med processen.
 • Tricks og værktøjer til at komme tilbage på sporet eller undgå at falde i, når du møder udfordringer eller bliver fristet undervejs.

 

Det er det, du lærer i Glad, frisk og i god form.

Det er aldrig for sent at ændre kurs og skabe de forandringer du ønsker og har drømt om. Forandringer som hjælper dig med at bryde fri af gamle mønstre og vaner som ikke hjælper dig imod det du virkelig ønsker og drømmer om.

Start din rejse mod en ny og bedre livsstil med mig som din guide.

Det består Glad, sund og i god form af:

 • Afklarende samtale.
  Dit forløb starter med, at du booker en afklarende samtale med mig, hvor vi kan drøfte dine overvejelser, inden du investerer i forløbet.

  Føles det som det rigtige for dig efter den afklarende samtale, starter vi dit livsstilsforløb sammen.

 • Trin 1: Besvarelse af spørgeskema
  Når du har sagt ja til forløbet, så sender jeg dig et spørgeskema, som handler om den måde, du lever på i dag (kost, rygning, alkohol, motion, stress og søvn) for at få afklaring omkring, hvor det er mest hensigtsmæssigt at starte med livsstilsændringerne.
 • Trin 2: Livsstilssession (60 min.)
  Her sætter vi mål for, hvad du gerne vil opnå med forløbet og ud fra dine svar i spørgeskemaet, snakker vi om, hvad du helt konkret kan gøre for at blive glad, frisk og i god form.

  Vi vender også dine udfordringer, hvordan du lever i dag, og finder ud af, hvordan du kommer bedst i gang.

 • Trin 3: Du får tilsendt dine personlige fokusområder
  De indeholder et overblik over det, vi har aftalt i livsstilssessionen. Det vil sige, det du skal have fokus på og arbejde med til næste gang. Den indeholder også mine tips til, hvordan du lykkes med at få overskud, energi og komme i gode form.
 • Trin 4: Opfølgende livsstilssession (60 min.)
  Efter den første session aftaler vi, hvor længe der skal gå inden vi tales ved igen og følger op på dine fokusområder, og hvad du ellers har brug for, for at du lykkes med dit ønske. 

Det er dig, der bestemmer, hvor mange sessioner du har behov for ud over det.

Din investering:

Første konsultation 60 min.  + skriftlig opfølgning: 1.200 kr.

Alle efterfølgende konsultationer på 60 min. + skriftlig opfølgning: 800 kr.

Samlet startpris: 2.000 kr.

{

Det, du gør hver dag, har større betydning end det, du gør engang imellem.

Lad os tage rejsen sammen.