+45 51 29 41 43 mail@soendervigfys.dk

FYSIOTERAPI

Dedikeret, målrettet og individuel behandling som afhjælper smerter og stivhed i kroppen.

Klinikken ligger i Kloster midt i mellem Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing.

Har du …

 • smerter i ryg, nakke, skuldre, ben, knæ, arme eller håndled?
 • stive og ømme led eller nedsat bevægelighed?
 • hold i ryg eller nakke?
 • smerter efter skader, herunder sportsskader?
 • spændingshovedpine?
 • nedsat bevægelighed eller problematikker efter skader?
 • hovedpine, svimmelhed eller piskesmæld?
 • brug for hjælp til genoptræning?

Og vil du gerne opnå …

 • At blive fri for dine smerter, så du kan bruge din energi på det som giver mening for dig
 • At stå ud af sengen om morgenen og tænke: jeg har ikke ondt nogen steder
 • At forstå, hvorfor du har smerter, og hvad du selv kan gøre for at slippe for dem
 • En stærkere og sundere krop i mere balance
 • At kunne bevæge og bruge kroppen som du har lyst til.

Hvis du kan se dig selv i nogle af disse udsagn, så er du havnet det rigtige sted. Min mission er at hjælpe DIG!

fysioterapeut hvide sande

Det siger andre om Søndervig Fysioterapi

“Anbefaler Søndervig fysioterapi.

Havde daglig ondt i højre knæ og maveregionen før jeg fik hjælp af fysioterapien. Det er nu et halv år siden. Nu har jeg det meget bedre.

Jeg lever en dagligdag, hvor der “går mere og mere hoved i den” (bilkørsel, PC og stillesiddende arbejde). Anne-Birgitte har istedet fået mit fokus over på kroppen og det gode, der følger med ændring af kost og motionsvaner.

Har nydt godt af hendes grundige og målrettede fysioterapi.”

Henrik Højgaard

“Særdeles proff og dygtig fysioterapeut.

Virkelig god til at behandle mine problemer. Og med en super behagelig udstråling.

Stor anbefaling herfra.”

Hans Lodberg

“Behandlingen giver mig mulighed for at have en mere aktiv hverdag samt forebygger de skavanker, der er en uundgåelig del af mange års skrivebordsarbejde.

Jeg startede oprindeligt hos Anne-Birgitte pga. problemer med hovedpine og uro i benene. Hendes tilgang til behandling og råd har betydet, at jeg gennem flere år er forsat og vil forsætte med at komme fast hver fjerde uge.

Besøgene hos Anne-Birgitte er som en wellnestur, der varer flere uger.

Pia Lund

Sådan arbejder jeg med fysioterapi

Drivkraften i min måde at arbejde som fysioterapeut på, er i samarbejde med dig at forstå, hvordan din krop fungerer. Jeg lægger stor vægt på, at vi skaber de gode resultater sammen. Jeg arbejder sjældent kun med et enkelt område af kroppen, fordi min erfaring viser mig, at de bedste resultater skabes ved at tage udgangspunkt i hele din krop.

Behandlingsmetoden “Be Activated” nedsætter smerter og forbedrer musklernes funktion

I behandlinger hos mig vil du stifte bekendtskab med behandlingsmetoden ” Be Activated”. Jeg har arbejdet med metoden de seneste 8 år og har opnået fantastiske resultater i samarbejde med mine klienter. Kroppen fungerer bedre, mere frihed i kroppen og væsentlig færre smerter. ”Be Activated” fokuserer på at aktivere bestemte muskelgrupper for at forbedre deres funktion.

Jeg laver forskellige muskeltests for at finde frem til hvordan DIN krop arbejder, og hvor der er ubalance. Musklerne aktiveres, så kommunikationen mellem nervesystemet og musklerne forbedres. Det betyder, at din styrke og bevægelighed i kroppen bliver bedre. Det vil skabe mere harmoni og balance i din krop, som dermed vil belønne dig med færre smerter.

Ofte kombinerer jeg “Be Activated” med ledmobilisering og “hjemmeopgaver”.

Ledmobilisering, dynamisk stabilitet, diagnosticering af smerteproblemer og træning er nogle af de specialuddannelser jeg har, og som jeg bruger i forskellige kombinationer. Som mennesker er vi alle forskellige og har vidt forskellige behov i forhold til behandling og tilgang til behandling

Som regel følger der altid en form for ”hjemmeopgave” med til behandlingen. Det vil sige at du selv skal være aktiv og tage del i din behandling. Vi aftaler fra gang til gang hvilke opgaver, du skal varetage, for at vi kommer i mål med, at reducere eller slippe for dine smerter.

Mit navn er Anne-Birgitte Beier, og det er mig, du møder i klinikken i Søndervig fysioterapi

Jeg er fysioterapeut og for mig er det vigtigt at tage udgangspunkt i dig som menneske.

Forståelsen for din situation er central for mig, da den danner grundlag for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Jeg vægter højt, at der er tid til behandling og identifikation af problemet, for det er den mest direkte vej til at skabe gode resultater.

Jeg har en professionsbachelor i fysioterapi og har været uddannet i 11 år. Siden 2012 har jeg arbejdet som fysioterapeut på klinik. Udover min fysioterapeutiske baggrund har jeg hele min træningsmæssige baggrund med mig.

Jeg har de seneste 25 år undervist i holdtræning, individuel træning, og er også uddannet indenfor det område.

Jeg er dedikeret og målrettet i mit arbejde, og jeg holder mig derfor løbende opdateret med kurser, seminarer og workshops i både ind- og udland.

Søndervig fysioterapi

✔ Ingen ventetid

✔ Kom uden 
    henvisning

✔ Kom uden
    henvisning

✔ Medlem af Danske 
    Fysioterapeuter

PRISER HOS SØNDERVIG FYSIOTERAPI

Første undersøgelse og behandling

Når du booker fysioterapibehandling hos mig, så vil 1. gang bestå af en samtale og en grundig undersøgelse, så vi finder frem til hvilken behandlingsform som passer til dig.

Varighed: 60 min.
Pris: 650 kr.

PRISER FOR Efterfølgende behandlinger

60 min. fysioterapi
Pris: 650 kr.

90 min. fysioterapi
Pris: 975 kr.

 

TILKØB TIL OVENSTÅENDE

Priser

Afslut din behandling eller træning på den cooleste og (eller) hotteste måde med enten et dyb i det kolde kar eller varmebehandling med infrarødt saunatæppe:

1. Dyp i det kolde kar (15 min.): 75 kr

Et iskoldt dyp i det kolde kar gør dig varmere og sundere end nogensinde før. Et energispark, som giver dig fysisk og mental styrke.

2. Infrarødt saunatæppe (25 min.): 200 kr

Giv kroppen en luksus-timeout og bliv svøbt i det infrarøde saunatæppe. Tæppe afgiver den skønneste varme, som lindrer ømhed og smerte i kroppen. Du mærker roen og velværet brede – samtidig stiger humøret.

PRISER FOR BEHANDLING I HJEMMET

Har du ikke mulighed for at komme i klinikken hos Søndervig Fysioterapi & Træning, ønsker du at være i dine vante omgivelser, så kommer jeg til dig. Jeg tilbyder relevant behandling i forhold til, hvad du har brug for.

 • Hjemmebehandling (50 min.): 650 kr
 • Plus kørselstillæg (minimum): 100 kr.

Betaling

Betaling sker efter hver behandling. Du kan både betale via mobilepay eller med kontanter. 

Afbud

Afbud skal meldes senest dagen før, inden kl. 18.00 via mail eller på tlf.

Bemærk: Ved for sent afbud eller udeblivelse, fakturerer jeg dig kr. 500,-

SPØRGSMÅL OM TILSKUD OG FORSIKRING

 

Kan jeg få tilskud, når jeg har henvisning fra læge?

Du behøver ikke en henvisning fra lægen for at få behandling hos Søndervig Fysioterapi & Træning. Det er en privatejet klinik, som arbejder uden for ydernummersystemet. Det betyder, at du ikke kan få tilskud fra den offentlige sygesikring, selvom du har en lægehenvisning. 

 

Hvordan foregår betalingen for behandling, når jeg skal have det dækket af min forsikring?

Er du forsikringspatient og får behandling her hos Søndervig Fysioterapi & Træning, betaler du behandlingens fulde beløb, og afregner derefter selv med dit forsikringsselskab.

Inden du starter behandling, anbefales det, at du forhører dig hos dit forsikringsselskab om hvilke fysioterapeutiske behandlinger de dækker.

 

Hvor meget får jeg i tilskud fra Sygesikringen 'danmark'?

Klinikken er medlem af Sygeforsikringen 'danmark', og det betyder, at du får kan få tilskud og dækket dele af din behandling, hvis du selv er medlem af Sygeforsikringen 'danmark'. Uanset hvilket gruppe du er i, yder de 133,- kr. i tilskud til en førstegangsbehandling og 88,- kr. i tilskud til de efterfølgende behandlinger.

Har du spørgsmål?

Overvejer du fysioterapi, men har brug for at få uddybet nogle af behandlingsmulighederne? Eller har du spørgsmål til priser, behandling eller forløb? Så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg hjælper dig også gerne med at finde ud af hvilken behandling eller træning, der passer bedst til din situation.